Vánoční čas v DITONU

22. 12. 2023

VánoceVánoční svátky jsou časem radosti, pohody a také bilancování končícího roku. A to je potřeba oslavit! Proto jsme absolvovali tradiční vánoční večírky. Ty letošní byly opět o něco výjimečnější. Ve dvou koutech naší země – na Moravě a v Čechách – se konaly oslavy v námořnickém stylu. Byla to taková „večerní plavba“, kdy jsme společně oslavili úspěchy, kterých jsme jako tým DITONU dosáhli během roku.

Na palubě DITONU

Každý z našich zaměstnanců je cennou součástí naší „lodě“. Proto si zaslouží trochu odpočinku, zábavy a odreagování od celoroční píle. Na námořnicky laděnou párty jsme pozvali DJe, který rozezněl palubu rytmickou hudbou. Rovněž jsme připravili vynikající catering s různými delikatesami a lahodnými drinky.

Na vlnách vánoční zábavy

V obou večírkových destinacích byl k dispozici fotokoutek, kde si mohli účastníci párty udělat zábavné snímky s kolegy. A to není vše! Přichystali jsme také řadu překvapení, aktivit a dárků.

Po večeru plném zábavy a tanců bude měl každý zaměstnanec možnost si v pohodlí odpočinout. Proto jsme zajistili ubytování, aby se mohlo oslavovat se vším všudy.

Doufáme, že oblíbené vánoční večírky jsou odrazem našeho uznání a vděčnosti za práci, odhodlání a loajalitu našich lidí. Společně jsme prožili tyto chvíle plné radosti, smíchu a týmového ducha.

Vánoční atmosféra v DITONU

Nicméně vánoční doba v DITONU není jen o večírcích a oslavách. Je to čas, kdy naše prostory ožívají vánočními dekoracemi, světýlky a vůní svíček a cukroví. Každý rok vytváříme prostředí, které odráží přívětivou atmosféru svátků, a posílí tak pouto v našem kolektivu.

Vánoce se neobejdou bez dárků

Kromě večírků jsou Vánoce v DITONU také časem dávání. Naše vedení a tým HR pečlivě vybírají dárky pro zaměstnance za vynikající práci, kterou odvádí po celý rok.

V DITONU chceme udržovat vánočního ducha nejen během sváteční sezóny, ale po celý rok. Ať už jsou to týmové akce, společné projekty, nebo jen každodenní podpora a spolupráce, vždy pracujeme ve vzájemném respektu.

Veselé Vánoce přeje DITON. 🙂